Siber Güvenlik Farkındalığı Okulumuzda!

26 Mart 2024 tarihinde, Marmaris Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Marmaris Emniyet Müdürlüğü Siberay Ekibi tarafından düzenlenen "Güvenli İnternet Kullanımı" konferansına katıldı. Konferans, okulun konferans salonunda gerçekleşti ve yoğun ilgi gördü.

Konferansta Siberay Ekibi, internetin sunduğu imkanlar ve beraberinde gelen riskler hakkında bilgiler verdi. Öğrencilere siber zorbalık, kimlik avı, dolandırıcılık ve sahtecilik gibi konularda farkındalık kazandırıldı. Ayrıca, internette kişisel bilgilerin korunması ve siber saldırılara karşı önlem alınması için pratik öneriler sunuldu.

Konferansın sonunda Siberay Ekibi, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve çeşitli broşürler dağıttı.

26-03-202426-03-2024

Yayın: 26.03.2024 - Güncelleme: 26.03.2024 15:16 - Görüntülenme: 55