Etiket Sonuçları: KA229

Haz

Bu proje Türkiye Ulusal Ajans tarafından hibelendirilmeye hak kazanan %3'lük dilime girmiş bir Avrupa Birliği Erasmus+ okul eğitimi, personel hareketliliği projesidir. Projede Halit Narin MTAL liderliğinde Marmaris Ortaokulu ve Beldibi Sıtkı Zaralı ilkokulu'yla konsorsiyum oluşturulmuştur. Konsorsiyumumuz, Marmaris ilçesinde, bünyesinde özel eğitim sınıfları ve kaynaştırma eğitimine tabii öğrencilerin bulunduğu ilkokul, ortaokul ve lise kademesinden 3 okuldan oluşmaktadır. Marmaris ilçesinde tanı almış 328 öğrencinin 60 tanesi konsorsiyum okullarımızda öğrenim görmektedir. Okullarımızda özel eğitim tanısı almış öğrenciler tanısına göre ya özel eğitim sınıfında ya da akranlarıyla birlikte normal sınıflarda kaynaştırma eğitimi almaktadırlar.