Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor 2. Etkinliğimiz

Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında 9-A yiyecek sınıfı öğrenci ve velileri, Yiyecek İçecek Atölyesi'nde keyifli bir uygulama gerçekleştirdiler. Bu buluşmada öğrenciler ve velileri, birlikte lezzetli yiyecekler hazırladılar ve keyifli bir öğle yemeği yediler.

Atölyede öğrenciler, usta öğreticilerden rehberlik alarak çeşitli yiyecekler hazırladılar. Menülerinde kek, kurabiye, börek ve çeşitli mezeler yer aldı. Veliler de çocuklarına bu lezzetli yiyecekleri hazırlamada yardımcı oldular.

Etkinlik, öğrenci ve velilerin birlikte keyifli vakit geçirmelerini ve meslek liselerinin sunduğu imkanları daha iyi tanımalarını sağladı.

Öğrenci ve Velilerden Memnuniyet

Etkinliğe katılan öğrenci ve veliler, bu uygulamadan çok memnun kaldılar. Öğrenciler, aileleriyle birlikte vakit geçirmekten ve yeni bilgiler edinmekten keyif aldıklarını söylediler. Veliler de çocuklarının mesleki becerilerini geliştirmelerini görmekten ve atölyenin sunduğu imkanlardan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi

Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen bir proje. Bu proje kapsamında meslek liselerinde çeşitli etkinlikler düzenlenerek öğrenci ve velilerin bir araya gelmeleri ve meslek liselerinin sunduğu imkanları daha iyi tanımaları sağlanıyor.

Etkinliğin Önemi

Bu etkinlik, meslek liselerinin toplumda algısını değiştirmek ve bu okullara olan ilgiyi artırmak açısından önemli bir yere sahip. Ailelerin çocuklarının meslek liselerinde aldıkları eğitim hakkında bilgi edinmeleri ve bu okullara olan önyargılarını yıkmaları açısından da faydalı.

Sonuç

Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında düzenlenen Yiyecek İçecek Atölyesi, öğrenci ve veliler için keyifli ve öğretici bir deneyim oldu. Bu tür etkinliklerin devamının gelmesi, meslek liselerinin toplumda daha iyi bir yere sahip olmasına katkıda bulunacaktır.

29-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-202429-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 12:04 - Görüntülenme: 69