Şbt

Türkiye-Hırvatistan ortaklığıyla gerçekleştirilen "News Ai Spectrum" isimli  eTwinning projemiz ingilizce öğretmenimiz Burcu KALENDER KONDU yürütücülüğunde okulumuz proje grubu öğrencilerinin aktif katılımlarıyla başarılı bir şekilde sürdürülmektedir.

Şbt

Okulumuzda, öğrenci, öğretmen ve velilerimizin dijital ortamda daha güvenli olabilmeleri için e-Güvenlik farkındalığı çalışmaları yapıldı.

Rehber Öğretmenimiz Burcu SÖNMEZ'in sunumuyla gerçekleşen e-Güvenlik toplantısında, internetin ve dijital araçların bilinçli ve güvenli kullanımıyla ilgili bilgiler verildi. Siber zorbalık, kimlik hırsızlığı, dolandırıcılık gibi dijital ortamda karşılaşılabilecek riskler ve bu risklerden korunma yolları ele alındı.

Toplantıda ayrıca, e-Güvenlik ile ilgili hazırlanan bilgilendirici broşürler de katılımcılara dağıtıldı.

Okulumuzda yürütülen e-Güvenlik çalışmalarıyla, öğrenci, öğretmen ve velilerimizin dijital ortamda daha bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmeleri amaçlanıyor.

Şbt

Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında Yiyecek İçecek Atölyesinde 9-A yiyecek sınıfı öğrenci ve velileri uygulama yapmışlardır.

Ara

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüze bağlı okul ve kurumların eğitim verdiği alan ve dallarla örtüşen konularda öğrencilerin sahip oldukları millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri geliştirmeleri, yardımlaşma, kardeşlik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi ve geliştirilmesi amacıyla öğretmenleriyle birlikte öncelikle okulun bulunduğu mahalle olmak üzere sırasıyla ilçede ve ilde tespit edilen belirli sayıdaki ihtiyaç sahibi kişilerin hayatlarını kolaylaştırıcı bilgilendirme ve yardımları, onları mutlu edecek maddi ya da manevi dokunuşları içeren faaliyetler ile  ana okullarını da destekleyip gözeterek Genel Müdürlüğümüze bağlı öğrencilerin öğrenim gördüğü alanlarda  toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dâhilinde yerel imkânlarla 2017 yılından itibaren uygulanmaya başlayan "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" nin kapsamı genişletilerek 2023 yılında da "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" şeklinde devam etmesi kararlaştırılmıştır.

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüze bağlı öğrencilerin öğrenim gördüğü alanlarda toplum hizmeti verebilmeleri için "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi" Sosyal Etkinlik Uygulama Esasları hazırlanmıştır.

Proje Sosyal Etkinlik Uygulama Esasları için TIKLAYINIZ

Kas

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE İLK YARDIM SEMİNERİ VERİLDİ.

Kas

Okulumuz konferans salonunda velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımı ile Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Toplantıya katılan velilerimize ve yeni seçilen Okul Aile Birliği üyelerimize başarılar dileriz.

Kas

Öğrencimiz Esin ÜSTÜNDAĞ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle düzenlenen Büyük Atatürk koşusunda Liselerarası katagoride Marmaris 2'ncisi oldu.

Öğrencimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

Kas

Millet iradesinin vücut bulduğu Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın onurunu yaşarken Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile millî egemenlik uğrunda mücadele eden herkesi rahmet, minnet ve saygı ile anıyoruz.

Haz

2022-2023 Öğretim Yılı Özel Öğretim Sınıfı öğrencilerimizin mezuniyet törenlerini okulumuzda yaptığımız çeşitli etkinliklerle kutladık.

Gelecekleri aydın, bahtları açık olsun.

May

ormanlık alanlara yakın bölgelerde bulunan okullarda öğrenim gören öğrenci ve görev yapan öğretmenlere yangın öncesinde alınabilecek tedbirler ve ani bir yangın durumunda yapılabilecekler konusunda bilinçlendirilmeleri amacıyla, Okulumuzda Orman Yangınları Farkındalık Faaliyetleri düzenlendi.

May

19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nın 104 ´üncü yılı okulumuzda ve 19 Mayıs Atatürk Meydanında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ock

2023 yılı "eTwinning Okulu" başvurusu kapsamında "eSafety Label" sitesi üzerinden yapılan değerlendirmede okulumuz bronz "e-Güvenlik  Etiketi" almaya hak kazanmıştır.

Ock

Muğla il genelindeki bünyesinde Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı
bulunan okulların, Yiyecek ve İçecek
Hizmetleri Alanı öğrencilerinin katılımıyla, Modern Mutfak ve Muğla
Mutfağı Yemek Yarışmasında Okulumuz 2. olmuştur. Emeği geçen Öğretmen
ve Öğrencilerimizi tebrik ederiz.